UPM menang lima anugerah di London - Harian Metro (2008)
Universiti Putra Malaysia (UPM) mencipta sejarah apabila berjaya memenangi lima anugerah termasuk dua anugerah khas sekali gus mengharumkan nama Malaysia pada pameran British Invention Show (BIS) di London, Britain, baru-baru ini.