Bajet 2005 Diharap Beri IPT Insentif Menarik - Berita Harian, Mohd Feroz Abu Bakar (2004)
Pelbagai pihak yakin kerajaan akan ters memberi insentif menarik kepada institusi pengajian tinggi (IPT) dalam Bajet 2005 selari dengan dasar menjadikan Malaysia sebagai pusat tumpuan pendidikan di rantau ini.