UPM juara festival nasyid - Harian Metro, (2008)
Kumpulan Nahwan Nur yang mewkili Universiti Putra Malaysia (UPM) menjuarai Festival Nasyid Kemerdekaan Institusi Pengajian Tinggi (IPT) peringkat kebangsaan yang berlansung di sini, semalam.