UPM catat hasil komersial penyelidikan terbesar - Berita Harian, Norliza Abdullah (2007)
Universiti Putra Malaysia (UPM) mencatatkan hasil komersial produk dan teknologi pelbagai bidang bernilai RM12.8 juta iaitu nilai terbesar dicatatkan di kalangan institusi pengajian tinggi awam (IPTA) dengan nilai perolehan sebanyak RM20.4 juta.