UPM menang Technology Business Review Asean Award - Berita Harian, (2008)
Kecemerlangan Universiti Putra malaysia (UPM) dalam penyelidikan dan pendidikan terbukti apabila diumumkan sebagai pemenang Technology Business Review Asean Award 2008 for Excellence in the Asean Education Management Sector (Research University), baru-baru ini.