Al-Quran 500 Tahun - Bakal Dipamerkan pada PLBA 2008 - Harian Metro, Amir Abd Hamid (2008)
Senaskah al-Quran tertua di rantau Asia Tenggara berusia hampir 500 tahun berasal dari Makasar, Sulawesi, Indonesia adalah antara barangan yang akan dipamerkan pada Pameran dan Lelongan Barangan Antik (PLBA) 2008 pada 24 hingga 26 Oktober ini.