PRPI, UPM Ketengah 350 Penyelidikan - Utusan Malaysia, Khairul Anuar Muhamad Noh (2008)
Sebanyak 350 produk penyelidikan Universiti Putra Malaysia (UPM) akan dipamerkan pada Pameran Reka Cipta, Penyelidikan dan Inovasi (RPRI 2008) yang akan diadakan dari 29 hingga 31 Julai ini di Pusat Kebudayaan dan Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, UPM, Serdang, Selangor