UPM terima sijil MS ISO ke-40 - Berita Harian, (2010)
UNIVERSITI Putra Malaysia (UPM), baru-baru ini, mendapat pengiktirafan ke-40 apabila menerima Pensijilan Kualiti MS ISO 9001:2000 daripada Sirim Berhad (SIRIM) bagi pengajian prasiswazah Fakulti Bioteknologi dan Sains Biomolekul.