Hutan simpan: Afsa sokong usaha UPM - Berita Harian (2002)
Persatuan Pelajar Perhutanan Asean (Afsa) menyokong usaha Fakulti Perhutanan, Uiversiti Putra Malaysia (UPM) mengekalkan Hutan Simpan Ayer Hitam, Puchong sebagai tempat pendidikan, penyelidikan dan pengembangan hutan.