Keputusan pilihan raya kampus UPM dibantah - Berita Harian (2003)
UNIVERSITI Putra Malaysia (UPM) belum membuat pelantikan Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) berikutan bantahan terhadap calon yang memenangi beberapa kerusi dalam pilihan raya kampus universiti itu, baru-baru ini.