Anugerah penyelidikan - Berita Harian (2008)
Pusat Pengurusan Penyelidikan, Universiti Putra Malaysia (UPM) akan mengadakan majlis Anugerah Penyelidik Cemerlang 2007 di Hotel Equatorial, Bangi pada 9 April ini.