Kolam UPM Ditutup 9 Bulan - Berita Harian, (2004)
Kolam air ikan tawar di Universiti Putra Malaysia (UPM) di sini, ditutup sembilan bulan muali 1 Januari lalu bagi membolehkan kerja memperbesarkan dan mendalamkan empat kolam utama di situ untuk dijadikan dua buah kolam induk.