Lima IPTA Pilihan Majikan - Berita Harian, (2004)
Majikan di Sektor industri lebih cenderung memilih graduan lepasan lima institusi pendidikan tinggi awam (IPTA)yang sudah lama ditubuhkan di negara ini untuk bekerja dengan mereka, kata Timbalan Menteri Pengajian Tinggi, Datuk Fu Ah Kiow.