Warga UPM Lakar Sejarah - Harian Metro, Hanneeyzah Bariah Baharin (2004)
Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM) melakar sejarah tersendiri apabila memenangi anugerah dalam penyertaan kali pertama universiti itu dalam penyertaan reka cipta antarabangsa ddi London dan Jerman, 21 hingga 31 Oktober lalu.