Penyelidikan UPM Terus Cemerlang - Kosmo, Ahmad Syukran Zainuddin (2008)
Pada Malaysia Technology Expo 2008 (MTE 2008), Universiti Putra Malaysia (UPM) nyata cemerlang apabila pada penyelidiknya berjaya menggondol sebanyak 30 pingat menerusi 35 penyertaan.