Dua MTBS bebas mentadbir - Harian Metro (2008)
Dua sekolah perniagaan di universiti tempatan yang terpilih sebagai Sekolah Perniagaan Terulung Malaysia (MTBS), diberi kebebasan mengendalikan pentadbiran masing-masing mengikut acuan sendiri bagi melahirkan graduan yang relevan dengan industri.