Pujian Langkah Berani Naib Canselor UPM - Berita Harian, Anjung Munsyi (2004)
Saya mewakili pelajar peringat PhD ingin menyatakan rasa simpati kepada Naib Canselor, Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof Dr Ir Mohd Zohaidie Bardaie, berikutan pelbagai prasangka dan andaian buruk berikutan kenyataan beliau berikutan kenyataan beliau UPM akan meningkatkan penggunaan bahasa Inggeris sebagai bahasa pengantar.