Penyedik UPM rangkul tiga pingat di Jerman - Utusan Malaysia, (2008)
Sekumpulan tiga penyelidik dari Universiti Putra Malaysia (UPM) di sini berjaya meraih tiga pingat di Pameran antarabangsa Idea-Penemuan-Produk baru (IENA) 2008 yang berlansung pada 30 Oktober hingga 2 November lalu di Nurembergh, Jerman.