Penyelidik UPM terima Anugerah Inovasi Penyelidikan - Utusan Malaysia, (2008)
Penyelidik dari Fakulti Perubatan Veterinar Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi Anugerah Inovasi penyelidikan Antara Sektor Awam dan Swasta 2008 yang berlansung di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) baru-baru ini.