MPP baru diminta bantu capai wawasan UPM - Berita Harian, Tamrin Anuar (2003)
AHLI Majlis Perwakilan Pelajar (MPP), Universiti Putra Malaysia (UPM) yang baru dilantik diminta meneruskan kesinambungan kerjasama barisan kepimpinan lalu bagi membantu universiti berkenaan menyediakan suasana dan iklim pembelajaran yang kondusif dan menyeronokkan.