Disember Bulan Pensyarah UPM - Berita Harian (2004)
Universiti Putra Malaysia (UPM) mengisytiharkan Disember setiap tahun sebagai 'Bulan Pensyarah UPM' yang dilancarkan Naib Canselornya, Pof Datuk Dr mohd Zohadie Bardaie, di Pusat Kebudayaan Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, Serdang baru-baru ini.