UPM raih tiga pingat di IENA 2008 - Utusan Malaysia, (2008)
Tiga penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya meraih tiga pingat iaitu dua emas dan satu gangsa pada Pameran Antarabangsa Idea-Ciptaan-Produk Baru (IENA) 2008 yang diadakan di Nuremberg, Jerman baru-baru ini.