MPP Ikrar Bantu UPM Capai Taraf Dunia - Berita Harian, Syuhada Choo Abdullah (2004)
Majlis Perwakilan Pelajar Universiti Putra Malaysia (MPP UPM) sesi 2004/2005 memberi jaminan setiap aktiviti serta agenda perjuangannya akan berpandukan kepada moto 'menjulang ilmu, menabur bakti'.