56 produk R&D IPTA dikomersial: Jualan kasar cecah RM44.3 juta - Berita Harian, Bernama (2008)
Sebanyak 56 produk hasil penyelidikan dan pembangunan (R&D) oleh Institut Pengajian Tinggi Awam (IPTA) berjaya dikomersialkan dengan jumlah jualan kasar sebanyak RM44.3 juta sehingga jun lalu.