Dr. Tai Shzee dilantik TNC Baru UPM - Berita Harian (2007)
Ketua Laboratori Dasar Biosumber dan Alam Sekitar, Institut Kajian Dasar Pertanian dan Makanan Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof Dr Tai Szee Yew, 51, dilantik sebagai Timbalan Naib Canselor (TNC) Jaringan Industri dan Masyrakat universiti itu, berkuatkuasa 1 September lalu hingga ogos 2010.