UPM penerima tertinggi geran penyelidikan Irpa - Berita Harian, Khairina Yasin (2003)
Universiti Putra Malaysia (UPM) terus unggul dalam bidang penyelidikan apabila menjadi penerima geran penyelidikan Skim Peningkatan Keutamaan (Irpa) tertinggi iaitu RM155.2 juta dalam Rancangan Malaysia Kelapan (RMK-8).