Saintis UPM menang reka cipta Geneva 2004 - Berita Harian, (2004)
Universiti Putra Malaysia (UPM) mengharumkan nama negara apabila produk penyelidikannya memenangi dua pingat emas, enam perak dan dua gangsa pada Pameran dan Pertandingan Reka Cipta Geneva 2004 di Geneva, Switzerland, baru-baru ini.