180 pelajar UPM sertai kempen buah pinggang - Berita Harian, (2009)
Seramai 180 pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) menyertai konvoi berbasikal, bermotosikal dan berjalan kaki sambil mengedarkan risalah kepada orang ramai bagi menyokong Kempen Kesedaran Penyakit Buah Pinggang sempena Hari Buah Pinggang Sedunia Peringkat Kebangsaan 2009, di Hospital Serdang Selangor, baru-baru ini.