Pelajar UPM promosi Putra FM tarik minat pendengar kampus - Berita Harian, (2009)
Pelajar Bacelor Komunikasi Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK), Universiti Putra Malaysia (UPM) mengadakan promosi Stesen Radio Putra FM (Putra FM) bagi mendekatkan stesen itu dengan pendengarnya, baru-baru ini.