UPM bantu Naziatul Azlin - Utusan Malaysia, Abdullah Arshad (2009)
Universiti Putra Malaysia (UPM) ingin merujuk Kisah Sedih Peminjam PTPTN, Cik Naziatul Azlin Ibrahim, melalui Forum Utusan Malaysia, bertarikh 21 April 2009.