Anak peneroka cemerlang di Kolej Shahputra - Utusan Malaysia (2009)
Seorang anak peneroka dari Felda Neram 1, Kemaman, Terengganu muncul pelajar terbaik kursus Diploma Pengurusan Perniagaan Universiti Putra Malaysia (UPM) di Kolej Shahputra disini hari ini.