UPM Struktur Semula Program Bacelor Pengajian Pengguna - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 18 Januari – Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menstrukturkan semula modul program Bacelor Pengajian Pengguna (BPG) yang ditawarkan oleh Fakulti Ekologi Manusia (FEM) bagi mempertingkatkan kualiti pengajaran program berkenaan.