Pelajar pamer 100 batik canting - Utusan Malaysia, (2009)
Sebanyak 100 lukisan batik canting karya 128 pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) dipamerkan pada Pameran Batik Canting di Pusat Kesenian dan Kebudayaan Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah UPM, baru-baru ini.