PTPTN perlu lebih prihatin - Utusan Malaysia, (2009)
Sejak sekian lama Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) telah diserang secara berterusan oleh para pelajar yang kecewa dan marah disebabkan kelemahan dalam melaksanakan amanah.