105 pelajar UPM terima ANC - Utusan Malaysia, (2009)
Sebanyak 105 orang pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) terpilih sebagai penerima Anugerah Naib Canselor (ANC) UPM ke-10 atas kecemerlangan mereka.