Makmal khas di Hutan Simpan Ayer Hitam - Harian Metro, (2009)
Universiti Putra Malaysia (UPM) akan menubuhkan makmal khas di Hutan Simpan Ayer Hitam, Puchong dalam usaha membantu projek penyelidikan flora dan fauna.