Rusdi masih menyengat - Harian Metro, Nazri Abu Bakar (2009)
Dua gol bekas penyerang sensasi negara dan Selangor, Rusdi Suparman membantu pasukan Veteran Universiti Putra Malaysia (UPM) menewaskan Pilihan Veteran Melaka 4-2 pada aksi persahabatan di Kolej 14, kampus itu baru-baru ini.