Tuah becok Edriana - Metro Ahad, Isma Ismail (2009)
Tuah 'banyak mulut' membuka peluang kepada gadis ini menceburkan diri dalam bidang penyiaran sebagai penyampai radio, walaupun pada hakikatnya dia tidak pernah mengimpikannya.