Amanat arwah ibu - Harian Metro, Maiamalina Mohamed Amin (2009)
Amanat arwah ibu yang membuatkan dia kuat, malah berpegang pada pesanan itu menjadikannya semakin bersemangat dan cemerlang dalam akademik hingga memperoleh Pingat Emas, Pusat Asasi Sains Pertanian (ASPer), Universiti Putra Malaysia (UPM).