Kaji kerja separa masa hampir siap - Berita Harian, Badrul Hizar Ab Jaafar (2009)
Kerajaan akan mengeluarkan Peraturan Kerja Separa Masa dalam tempoh terdekat bagi membolehkan pekerja dalam sektor perkhidmatan awam dan swasta di negara ini melakukan kerja separuh masa tanpa menghadapi sebarang masalah.