UPM anjur sidang bahasa, budaya - Utusan Malaysia, (2009)
Universiti Putra Malaysia (UPM) akan menganjurkan Persidangan Antarabangsa Bahasa, Kesusasteraan dan Kebudayaan (MICOLLAC) pada 28 hingga 30 April ini di Hotel Marriott, Putrajaya.