UPM kerjasama uiversiti perancis - Utusan Malaysia, (2009)
Universiti Putra Malaysia (UPM) meluaskan kerjsama pengajaran dan penyelidikan pertanian dengan Universiti Montpellier II (MU2) di Montpellier, Perancis pada 12 April lalu.