Dr. Konstantinos Dedah Rahsia Kehebatan Sutera Labah-Labah Daripada Susu Kambing - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 15 Jan – Universiti Putra Malaysia (UPM) telah membawa seorang saintis, Dr. Konstantinos (Costa) Karatzas daripada Research Institute McGill University Health Centre, Montreal, Canada untuk berkongsi rahsia penyelidikannya mengenai sutera labah-labah yang dihasilkan daripada susu kambing.