IPTA dan IPTS Diseru Sediakan Pengajar Klinikal Berkualiti - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
KUALA LUMPUR, 14 Januari – Institut Pengajian Tinggi Awam (IPTA) dan Institut Pengajian Tinggi Swasta (IPTS) disaran agar menyediakan pengajar klinikal yang mencukupi bagi menampung keperluan kurikulum Sains Kejururawatan dan Sains Kesihatan.