Ponggal UPM Berteraskan 1 Malaysia - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 17 Jan – Lebih 1,000 pelajar pelbagai kaum Universiti Putra Malaysia (UPM) berhimpun di Bukit Ekspo, UPM untuk sama-sama meraikan perayaan kaum India, Hari Ponggal yang bertemakan konsep 1 Malaysia.