Menjulang Ilmu, Memacu Ekonomi – Naib Canselor - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 19 Jan – Lembaran baru Universiti Putra Malaysia (UPM) dimulakan dengan perutusan Naib Canselor yang ingin memfokuskan peranan UPM secara komprehensif dan usaha menambah nilai yang lebih tinggi bukan sahaja dalam memupuk budaya inovasi dan produktiviti tetapi menzahirkan inovasi demi merangsang model ekonomi berpendapatan tinggi.