UPM juara hoki TNB-KLHA - Utusan Malaysia (2009)
UNIVERSITI Putra Malaysia (UPM) menjuarai kejohanan hoki wanita tujuh sebelah TNB/KLHA yang telah berlangsung di Stadium Hoki Kuala Lumpur, baru-baru ini.