Mat Noor Ahli Lembaga Pengarah UDA - Berita Harian, (2009)
UDA Holding Bhd melantik Datuk Mat Noor Nawi (gambar) sebagai ahli lembaga pengarahnya. Mat Noor memiliki Ijazah Sarjana Muda Sains (Sumber Ekonomi) dari Universiti Putra Malaysia serta Ijazah Sarjana Sains (Polisi Ekonomi) dari university of Illinois, Urbana-Champaign, Amerika Syarikat