Sangka Saka Biru juara dikir UPM - Utusan Malaysia, (2009)
Kumpulan dikir barat, Sang Saka Biru dari Kolej Sepulu Universiti Putra Malaysia (UPM) menjuarai Senandung Irama Dikir Barat (Sidrat 09) dengan menewaskan 11 kolej kediaman lain baru-baru ini.