Dr. Aida menang pingat emas tesis terbaik IPT peringkat kebangsaan - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 7 April - Graduan PhD Universiti Putra Malaysia (UPM), Dr. Aida Tayebian memenangi pingat emas Anugerah Tesis Terbaik Institusi Pengajian Tinggi (IPT) peringkat kebangsaan, kategori Doktor Falsafah (PhD) sempena sambutan Hari Air Sedunia, baru-baru ini.